Studiebesök på Mejeriområdets odlingslotter. | Sverigedemokraterna i Helsingborg

Studiebesök på Mejeriområdets odlingslotter.

 

 

 

 

Några bilder från tisdagens studiebesök och reflektioner på detta. Jag tycker att stadens hetsjakt på innehavarna till odlings och kolonilotterna i Helsingborg är bedrövligt. Det är en väldigt massa människor som påverkas av en oro för framtiden och när man ser så mycket omvårdnad och kärlek som de lägger ner på dessa områden så skäms man för vissa politiker som vill ta väck dessa smultronområden i staden.


Sverigedemokraterna vill bevara dessa områden och vi anser dessutom att de områden som vill ska få behålla sina stängsel runt sina områden,de har ju tillkommit av en anledning.

2 Kommentarer

 1. Anonym 28 april, 2017 Svara

  Hej Sverigevän!
  Tacksamma för engagemanget för behållandet av koloniområdes-kulturen här i Helsingborg. Vi har stuga och tomt på en av Sveriges första område(Närlunda) som uppläts av kommuner i syftet att bevara och utveckla det Svenska kulturodlandet, sociala gemenskapen och ett sunt leverne. Kommunens medborgare skall tvärt emot föreslagen av klåfingriga politiker erbjudas denna möjlighet (kolonitomt) till rekreation inom stadsgränsen (nära till) för ung som äldre.
  Hälsningar Hanserik & Nadiya Skaftruna.(20548,90848)

  • Författare
   Michael Rosenberg 4 maj, 2017 Svara

   Hej och tack

   Ja, det är en tråkig utveckling i staden med detta styret som vill bygga på varje grönområde om de fick.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.