Genmäle till Lars Dalesjö (MP) Min Mening den 30 oktober 2014, infört den 8 november 2014 | Sverigedemokraterna i Helsingborg

Genmäle till Lars Dalesjö (MP) Min Mening den 30 oktober 2014, infört den 8 november 2014

Jag vill mena på att Lars Dalesjö (MP) tar sig höga toner och i väldigt självbelåten still dikterar vilka som är demokratiska partier i Helsingborg och vilka som inte är det.
Alla partier som ställer upp på parlamentariska villkor och i allmänna val är att betrakta som demokratiska partier enligt min mening.

Eller menar Lars Dalensjö att det är upp till honom och Miljöpartiet att diktera vad som är demokratiska partier? Låter lite som han har läst George Orwells bok, i Djurfarmen hette det: ”Alla djur är jämställda, men vissa djur är mer jämställda än andra.” Lars Dalesjö bör också komma ihåg att 94 procent av Helsingborgarna valde att inte lyssna på de extrema miljöfundetamalisterna i Miljöpartiet, inte heller ville de ha den extrema utvidgningen av de politiska uppdragen som de nu genomdriver på Helsingborgarnas skattebetalares bekostnad.

Det låter som Miljöpartiet i Helsingborg har som viktigaste fråga att stoppa Sverigedemokraternas inflytande i Helsingborg och berika sig själva med uppdrag. Detta är ett märkligt resonemang anser jag, då deras viktigaste fråga borde vara att bedriva sin egen vänsterextrema politik. Snart så kommer Miljöpartiet få redovisa vad deras uppgörelse med den blågröna har kostat dem rent politiskt. Sverigedemokraterna ger inte avkall på vår politik och vi lovar att driva den vidare utan egendomliga kohandelslösningar.

Michael Rosenberg
Kommunalråd (SD)

9 Kommentarer

 1. Lars Ryr 9 november, 2014 Svara

  Bra Michael!
  Jag har en känsla av att MP bara är ut efter en position som ger mest i deras egna kassakista, för någon politik som tjänar väljarnas intressen är tydligen av mindre prioritet som vanligt.
  Tur är nog det för något mer verklighetsfrämmande parti får man nog leta efter.
  Kämpa på det lönar sig i längden!

  Lars

  • Författare
   Michael Rosenberg 10 november, 2014 Svara

   Tack, det gör vi 🙂

  • Författare
   Michael Rosenberg 10 november, 2014 Svara

   Håller med dig Lars 🙂

 2. John Rexholm 10 november, 2014 Svara

  Hej Michael,

  Tack för senast!

  Jag måste nästan skratta, när jag läsa om miljöpartiet. Det är samma skit i Tyskland, men där kalla dom sig det ”gröna”
  Dessa partie har medansvar för fosterlandsförräderie! Skulle det går efter deras vilja, så skulle Sverige har en national flagga med halvmond!

  Men du kan ser att det finns folk i Sverige som vill har detta partie. Det är klart att det finns idioter överallt och den siste är inte född ännu!

  Du gör ett bra jobb och jag hoppas att du kan visa MP i skranken!

  Lycka till! Mvh.John

  • Författare
   Michael Rosenberg 10 november, 2014 Svara

   Tack 🙂

 3. Tornuggleman 10 november, 2014 Svara

  Bravo, Micke !
  Bara buss på !

  Hur miljönissarna sviker väljarna lär komma snart.

  Tills vidare ska Ni ha ett stort tack .

  • Författare
   Michael Rosenberg 10 november, 2014 Svara

   🙂

 4. Claes Johnsson 11 november, 2014 Svara

  Bra skrivit Micke!
  Det är alldeles uppenbart att dessa så kallade mijöparasiter (partister) samt även de andra i etablissemanget gör precis vad som helst för att sitta med runt bordet. Det är endast SD som står rakryggade och ansvarsfulla gentemot sina väljare. Stå därför på er ni har ett absolut och otvetydigt förtroende från oss som väljare och Sverigevänner.

 5. Rosemary 15 november, 2014 Svara

  Miljöparti är aldrig ett miljövänligt parti. Ett extreme parti som skapar otrygghet för oss medborgare. Ett parti som prioriterar och vill spendera skattepengar för tiggare, papperslösa och flyktingar. Det här partiet borde inte sitta i regeringen med sossarna. Löfvens regering driver miljöpartiet och vänsterpartiets politik det vill säga mot noll tillväxt. Så länge de sitter kvar i regeringen försvaret kommer aldrig bli upprustad. Det är partiet bor inte kallar dem själva ”grön”. De är bruna och gråa! Den enda Mp vill tillföra Helsingborg är flyktingar och tiggare! Mp vill ge tiggare boende och skolan och troligen även uppehållstillstånd så att efter fyra kan rösta på deras flummigt parti! Hellre Ny val nu än att låta dem sitta kvar i fyra år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.