Genmäle till Lars Bolin ”om välstånd och invandring” Min mening den 2 oktober i Helsingborgs dagblad | Sverigedemokraterna i Helsingborg

Genmäle till Lars Bolin ”om välstånd och invandring” Min mening den 2 oktober i Helsingborgs dagblad

Genmäle till Lars Bolin ”om välstånd och invandring”

Beklämmande att läsa att Lars inte anser att det finns etniska svenskar, då menar han givetvis att det då inte heller finns etniska greker,fransmän eller för den delen ester?
Jag tror att de skulle ha en hel del åsikter om det.

Du visar en total Oikofobisk (svenskfientlig) inställning när du hävdar att svenskar har varit framgångsrika tack vare invandring från andra länder, menar du då liksom statsminister Fredrik Reinfeldt att Sverige var rena barbariet förr i tiden och utan invandring så hade vi inte lyckats med någonting?

Alfred Nobel, Gustav Dalén och Carl Munters för att nämna några svenska uppfinnare var kanske inte svenskar?

Genom att föra en ansvarsfull invandringspolitik med en minskad invandring på omkring 90% för asyl- och anhöriginvandringen beräknar Sverigedemokraterna att det görs besparingar i statsbudgeten på 15,3 miljarder kronor redan första året i förhållande till regeringens budget. År fyra beräknas besparingarna uppgå till 36,8 miljarder kronor. Totalt under budgetperioden innebär det en besparing på 106 miljarder kronor.

Menar du att de pengarna inte kan användas i andra sammanhang? När du säger att vårt välstånd grundar sig på invandringen så är det tydligt att du inte ser verkligen i att vår invandringspolitik är misslyckat och föder ett utanförskap som inte gynnar någon.

Du frågar hur länga man ska ha levt i Sverige för att få kalla sig för svensk? Svaret på den frågan är enkel anser jag, delar personen de gemensamma minnena och värderingarna som majoritets befolkningen har så är man också en del av den nationen oavsett om nationen heter Sverige eller Iran.

Du använder dig av klyschor som vanföreställningar och främlingsrädsla, inte ett särskilt förståndigt sätt att använda ord om man vill lösa problem och komma fram till lösningar.
att klistra obekväma etiketter på meningsmotståndare är ett gammalt ohederligt arbetssätt som luktar unket trettiotal tycker jag.

Michael Rosenberg
Kommunalråd (SD)

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.