Den Svenska Sovjetmodellen? | Sverigedemokraterna i Helsingborg

Den Svenska Sovjetmodellen?

 

STOCKHOLM, Sverige – När president Barack Obama besökte Sverige förra året, uttryckte han sin beundran över den svenska modellen.

Men det bör göra Amerikaner oroliga

En rapport säger att Sverige kommer bli en tredje världen nation inom 15 år, under Libyen och Bulgarien. Sverige är ett samhälle som tror att den går mot framtiden, men kritiker varnar att det går mot botten. Det har varit ett laboratorie av alla möjliga sociala experiment: Svenska ledare försöker bygga det perfekta samhället

Landet har jämförts med två andra nationer som även de försökt bygga det perfekta samhället: Nord Korea och Sovjetunionen.

I Sverige, om du inte tycker om hur utopin byggs upp, blir du inte skjuten så som i Nord Korea, däremot kan ditt liv bli mycket obehagligt, väldigt snabbt.


Ett perfekt samhälle?

En YouTube video visar en journalist från en av Sveriges största tidningar, Expressen, konfrontera en svensk i sitt hem.

Mannen, en professor, hade vad han trodde gjort anonyma kommentarer som var negativa på en hemsida om invandringsproblematik i Sverige.

Men hackers från vänstern hjälpte tidningen att spåra honom och andra personer som honom så att de kunde avslöjas inför hela landet som rasister. En annan man, en VD, fick sparken på grund av detta.

Sveriges vänsteretablissemang och media tror att ett fundament till deras samhälle är mångkulturen: storskalig immigration från några av världens fattigaste och bakvända nationer i världen. Svenskar som inte håller med denna plan riskerar att stämplas som rasister, fascister och även nazister.

”Immigration är starten och målet. Det viktigaste är att visa att du är vänlig mot invandrare, du är för immigration,”   Säger den danska journalisten Mikael Jalving, författare av boken  Absolut Sweden.

”Det handlar om man kan säga att du är emot invandringen. När det väl är ´bevisat´ är du ute i kylan. När man väl ´bevisat´ att du är rasist, fascist eller nationalist, som är nästan lika illa, fråntas du legitimitet i dina åsikter” förklarar han.

Det kvittar om den Svenska immigrationsmodellen fallerar, om skolresultat störtdyker, eller om kriminaliteten i vissa områden skjuter i höjden. Invandrare brände Stockholmsförorten Husby i över en vecka förra året.

Många Judar lever i rädsla för attacker från muslimer och håller på att flytta.

Amun Abdullahi, journalist på Sveriges Radio, lämnade förra året och återvände till sitt hemland Somalia efter hon attackerades i svensk media på grund av hennes nyhetsrapport om radikala Muslimska invandrare i Sverige.

Hon berättade för svensk TV att Mogadishu var säkrare än invandrartäta områden i Stockholm.

Stalinistisk stil i Sverige

Glöm den Amerikanska ´smältdegel-modellen´ där immigranter förr eller senare lär sig att bli Svenskar. I Sverige är även det en rasistisk idé.

Jalving säger att Svenskar skall lära sig av immigranterna, inte tvärt om. Från den svenska eliten demonstrerar man ett hat för den svenska kulturen.

”Assimilering är det inte tal om” berättar Jalving för CBN News. ”Alla etablerade partier skulle skratta åt ordet assimilering. För dem är ordet nazistiskt”

 CBN News talade med flera journalister som beskriver en Stalinistisk stil på atmosfären som råder där svenska medborgare nu är rädda för att säga något som kan orsaka att de blir stämplade som rasister i media.

”Om de pekar ut dig och säger att du är rasist, då har du inget arbete, ingen karriär, du kan även förlora din familj. Du förlorar din framtid”, säger den svenska journalisten Ingrid Carlqvist

Carlqvist driver tillsammans med den Danska journalisten Lars Hedegaard online tidningen  Dispatch International, som bevakar ämnen så som invandringen som etablerad media ignorerar.

Men Carlqvist erkänner att de misslyckades med en traditionell papperstidning för att för många svenskar är rädda för att få den levererad i brevlådan.

”Vad händer om brevbäraren ser att du får den tidningen, eller din granne ser det? Då kanske de tror att du är rasist eller att du hatar muslimer.” säger Carlqvist.

”Vi trodde vi skulle kunna göra skillnad. Vi kan än göra skillnad men det är tufft” säger Hedegaard.

Dispatch International fick lägga ner sin online prenumeration efter upprepade hacker attacker då svenskar är rädda för att bli avslöjade. Hemsidan klarar sig nu tack vare donationer.

Ett tredje världen land?

Sverige har blivit ett land där vissa åsikter är för riskabla att ens läsa om.

”En del svenska föräldrar råder sina barn att inte ge sig in i offentliga diskussioner, att inte ge uttryck för ´radikala´ idéer som kan vara kritiska mot rådande konsensus i Sverige” säger Jalving. ”Det skadar dem på ett eller annat vis. Svenskarna vill skydda sina barn.” 

”Det är en väldigt dålig situation att befinna sig i för då lever man i ett land som inte kan lösa några problem. Man vet inte ens vad för problem som finns” säger Hedegaard.

Hedegaard, en dansk man, dödades nästan förra året i Köpenhamn av en invandrare som kom hem till honom och sköt med pistol mot honom.

Carlqvist, som är svensk, har bestämt sig för att lämna Sverige på grund av förföljelser av de som är meningsskiljaktiga. Sverige kommer inte att bli en tredje världen nation imorgon. Men enligt en rapport kommer det en dag att bli det.

”Vi hade ett mycket bra land” säger Carlqvist. ”Ett rikt land, ett fint land, och om ett par år är det landet borta.

*Dale Hurd har även rapporterat från Malmö i Sverige och Köpenhamn i Danmark.

Källa:

https://www.cbn.com/cbnnews/world/2014/April/Soviet-Sweden-Model-Nation-Sliding-to-Third-World/

 

Videolänk: http://www.cbn.com/cbnnews/world/2014/April/Soviet-Sweden-Model-Nation-Sliding-to-Third-World/

 

Översättning: Matthew Bonnor

 

Länkar i texten:

 

http://ww.rrojasdatabank.info/HDRP_2010_40.pdf

 

http://www.thelocal.se/20131203/sweden-slides-in-global-education-rank-pisa-students-schools

 

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/sweden/10080320/Stockholm-riots-leave-Swedens-dreams-of-perfect-society-up-in-smoke.html

 

http://www.thedailybeast.com/articles/2013/11/22/jewish-communities-in-sweden-sound-alarm-over-alleged-anti-semitism.html

 

https://www.youtube.com/watch?v=as4m-dDubjg

 

http://gatesofvienna.blogspot.se/2012/06/swedens-national-day-of-self-loathing.html

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2273988/The-bullet-flew-past-ear-Danish-anti-Islam-writer-narrowly-survives-doorstep-assassination-attempt.html

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2273988/The-bullet-flew-past-ear-Danish-anti-Islam-writer-narrowly-survives-doorstep-assassination-attempt.html

 

http://www.d-intl.com/2014/03/29/good-bye-sweden-you-wont-get-me-for-insanity/?lang=en